Sistemele de expunere au fost inventate din nevoia de vizibilitate în cadrul târgurilor, expozițiilor sau a altor evenimente culturale, sportive, caritabile, etc.

Această nevoie de vizibilitate se regăsește atât la companiile care vor să atragă atenția pentru a-și promova imaginea, produsele sau serviciile, dar și organizațiile non profit care prin imagine își promovează valorile și cauzele. Așadar, indiferent de entitatea pe care o reprezintă sistemele de expunere sunt un must atunci când se dorește o reprezentare vizibilă offline.

Sistemele de expunere sunt obligatorii pentru companii, mai ales în condițiile în care este recomandată includerea participării la cel puțin un târg pe an în mixul de marketing.

Beneficiile sistemelor de expunere

-Impact sustenabil: un sistem de expunere cu o grafică reprezentativă ajută la stabilirea legăturii și la memorarea unor elemente de identitate vizuală de către unii clienți potențiali.

-Susținere vizuală în timpul conferințelor

-Branding în afara expozițiilor: sistemele de expunere nu sunt rezervate expozițiilor. În pauzele dintre evenimente pot fi folosite la sediul firmei.

ROLL-UP

ROLL-UP

Roll-Up-ul este prevăzut cu un sistem retractabil de tragere a printului în casetă, care asigură atât protecția printului cât și o portabilitate ridicată și un montaj ușor și rapid.

Sistem de expunere „L”

Sistem de expunere „L”

Sistemul de expunere „L” este un obiect publicitar special pentru un impact vizual puternic, care nu are cum să nu atragă privirile. Forma sa specială stârnește curiozitatea. Dimensiuni 100x230cm, 80x230cm

Sistem POP-UP 3x3, curb

Sistem POP-UP 3x3, curb

Sistemul de expunere Spring Premium poate fi utilizat pentru campanii care implică acțiuni repetate de transport și montaj. Dimensiuni sistem curb 3x3: • 2634 x 2250 mm (Lungime x Înălțime) • Printul va fi compus din 5 bucăți.

TOTEM magnetic iluminat

TOTEM magnetic iluminat

Această casetă tip totem are o dimensiune exterioară de 620 X 1708 mm, de unde rezultă o suprafață generoasă de expunere a graficii, pentru atragerea privirii trecătorilor. Se folosește doar la interior.