Produsele roll-up oferite au un design atragator, fiind concepute sa inspire incredere si profesionalism. Materialele usoare care compun sistemele noastre il fac foarte usor de transportat si manipulat.

Fiecare dimensiune este rezultatul unui studiu atent vis-a-vis de impactul pe care suprafata de expunere sa-l aiba asupra clientilor. Produsele noastre sunt realizate prin imprimarea graficii pe care dumneavoastra ne-o furnizati la o inalta rezolutie si calitate cu ajutorul masinilor de tipar de ultima generatie.

Produsele noastre sunt tiparite cu ajutorul vopselelor fara miros, care sunt non-toxice si foarte rezistenti la razele UV. Dupa procesul de tiparire poliproplena se introduce in sistemul roll-up. Ea se afla sub tensiune, astfel ori de cate ori dumneavoastra il veti strange si de desface acesta va arata impecabil, fara a face cute sau alte imperfectiuni.

Pentru fiecare astfel de obiect achizitionat aveti inclus in pret sistemul, printul si geanta de transport. Fiind foarte usoare ( aproximatin 2 kg) le puteti transporta oriunde.

Montare usoara, portabilitate ridicata

Pentru montare, nu trebuie decât să întinzi materialul textil, care va sta tensionat peste scheletul din aluminiu din care este făcut Snake Stand-ul. Montarea lui nu va dura mai mult de câteva minute. Privirea celor din jur va fi garantat atrasă în mai puțin de o secundă.
Un alt avantaj al acestui tip de roll-up textil este că materialul poate fi spălat, ceea ce îi conferă o rezistență îndelungată în timp.

Image module

Trimite-ne cererea ta de oferta

Trimite-ne cererea ta de oferta