Caracteristici

Panouri informative conform cerintelor Regio, Fonduri europene, Feadr, UE, Ministerul Dezvoltarii, POS, POSCEE.

In functie de valoarea proiectului si de masura pentru care se aplica este necesara realizarea de panouri de informare cu privire la principalii indicatori tehnico economici ale investitiilor realizate din fonduri UE.

Din punct de vedere tehnic, acest tip de panou se compune din:  Panou, Stâlpi, Fundatie

Panoul publicitar este executat cu o rama din teava rectangulara, casetat pe directie orizontala si verticala.

Sudurile sunt executate dupa caz cu electrozi rutilici si sudura Mig-Mag. Intreaga structura metalica este vopsita in grund anticoroziv si 2 straturi de vopsea de final de culoare gri.

Materialul publicitar va fi executat dupa caz din poliplan printat si prins tensionat pe structura metalica sau din autocolant PVC monomeric printat cu eco-solvent, respectand codurile de culori si specificatiile din manualul de identitate vizuala. Rezoloutia de printare va fi de 720-1440 DPI.

Autocolantul printat va fi laminat cu o folie speciala de protectie UV, care va prelungi durata de viata a printului cu minim 2 ani in conditii de mediu expus.

Autocolantul printat si laminat UV va fi aplicat peste suportul care poate fi din tabla zincata sau alucobond. Structura Metalica va avea prevazut in spate piese de prindere cu surub pe stalpi.

Image module

Trimite-ne cererea ta de oferta

Trimite-ne cererea ta de oferta