Specificatii

  • material: frontlit
  • rezistent la decolorare, raze UV, zgârieturi
  • impermeabil
  • neiluminat sau iluminat din față
  • imprimat cu cerneală ecosolvent

De departe cel mai utilizat element de publicitate pentru exterior este banner-ul outdoor. Este folosit pentru ușurința cu care manevrat, direct proporțional cu impactul pe care îl creează. Simplu și ușor, banner-ul outdoor poate fi agățat oriunde cu ajutorul capselor. În funcție de mărimea acestuia, puteți alege numărul de capse montate pe banner.

Noi vă vom printa banner-ul outdoor la o rezoluție înaltă, iar calitatea materialul va veni în completarea muncii noastre. Banner-ul este impermeabil, rezistent la zgârieturi, rezistent la raze UV, decolorare și intemperii. Frontlit-ul, materialul din care este făcut produsul, este o țesătură de poliester, albă și maleabilă. Suprafața fină a acestui material conduce la o calitate înaltă a printului.

Bannere eco-friendly!

Un banner outdoor este proiectat pentru a fi luminat din față, însă acesta poate fi folosit și pentru display-uri și panouri și alte aplicații outdoor neiluminate sau iluminate din față.

Centru de Print vă pune la dispoziție produse durabile, cu o calitate în care poți avea încredere.

Imprimarea unui banner outdoor se realizează cu cerneală ecosolvent, eco-friendly. Totul se va potrivi nevoilor dumneavoastră și vom face tot posibilul pentru ca ideile să corespundă materialului finit.

Nu ai grafica pentru banner outdoor? Keep calm și vino la Centru de Print. Te vom ajuta în realizarea unei machete grafice personalizate care să se potrivească dorințelor dumneavoastră. Ceea ce furnizăm noi sunt materiale de calitate, rezistente și durabile, calități care îi vor conferi banner-ului dumeavoastră  un aspect profesional.

Image module
Image module

Trimite-ne cererea ta de oferta

Trimite-ne cererea ta de oferta

*

*