Specificatii

  • material: frontlit
  • rezistent la decolorare, raze UV, zgârieturi
  • neiluminat sau iluminat din față
  • imprimat cu cerneală ecosolvent

Bannerul se poate utiliza atat la interior cat si la exterior; forma lui alungita se preteaza la montarea deasupra unei cai de acces – coridor, intrare, iar ochii celor ce trec se indreapta instinctiv catre el, preluand mesajul afisat. Chiar daca suprafata nu este una foarte mare, plasarea strategica a bannerului ii acorda acestui suport publicitar o eficienta foarte mare.

La interior bannerul mai poate fi folosit si pentru prezentarea unui eveniment (conferinta, concert) intr-o cladire foarte mare, cu precizarea locatiei exacte din cadrul acelei cladiri. Participantii pot astfel lua la cunostinta locul exact si sunt astfel indrumati catre respectivul eveniment.

Imprimarea bannerului in culori vii ii sporeste atractivitatea si cu cheltuieli minime se poate dobandi o expunere publicitara cat se poate de eficienta. In cazul amplasarii bannerului in interiorul unei cladiri, nu mai este nevoie de aprobarile necesare. In cazul amplasarii lui la exterior, sunt necesare aprobari ce trebuie solicitate de la autoritatile locale.

Nu ai grafica pentru banner outdoor?

Keep calm și vino la Centru de Print. Te vom ajuta în realizarea unei machete grafice personalizate care să se potrivească dorințelor dumneavoastră. Ceea ce furnizăm noi sunt materiale de calitate, rezistente și durabile, calități care îi vor conferi banner-ului dumeavoastră  un aspect profesional.

Image module

Trimite-ne cererea ta de oferta

Trimite-ne cererea ta de oferta