Specificatii

  • material: vinil
  • glossy/mat
  • imprimat cu cerneală solvent
  • rezistent la apă și decolorare

Un instrument creativ pentru branduri a devenit printul autocolant. Stickerele sunt printre cele mai versatile și întâlnite produse astăzi. Așa că dă drumul imaginației și personalizează-ți stickerele. În formă de cerc sau dreptunghi, ovale sau în taiate în forma logo-ului dumneavoastră, autocolantul este un instrument plăcut și disctractiv pentru a-ți reprezenta firma.

Autocolant eco-friendly!

Un print autocolant este realizat pentru a fi rezistent la apă și la condiții meteo nefavorabile. Astfel, stickerele dumneavoastră își vor păstra culorile vii după multe anotimpuri. Imprimarea pe autocolant se face cu cerneală solvent, eco-friendly, pentru printuri strălucitoare, rezistente la apă și decolorare. Autocolantul este fabricat din vinil de înaltă calitate pentru a fi rezistent la zgârieturi și să aibă o durabilitate crescută.

Când vine vorba de aplicare, autocolantul dispune de tehnica ”bubble free” ce permite aplicarea acestora netedă și lină. La eliminare, stickerele se vor curăța curat, fără urme de murdărie.

Noi vă vom ajuta și cu realizarea unei machete grafice personalizate în cazul în care nu sunteți convins de ideea pe care vreți să o transpuneți în print. Tot ce va trebui să faceți este să vă decideți asupra dimensiunii printului.

Image module

Trimite-ne cererea ta de oferta

Trimite-ne cererea ta de oferta