Specificatii

  • material: hartie sau carton
  • rezistent la decolorare, raze UV, zgârieturi
  • imprimat pentru indoor (imprimare dye) sau pentru outdoor (imprimare pe bază de ecosolvent).

Afișele reprezintă soluția perfectă de materiale promoționale pentru orice tip de eveniment sau promoție, cu o gamă largă de dimensiuni. Nu lăsa calitatea printului de mărimi mari să te împiedice să ai promovarea pe care ți-o dorești! Cheia e la noi: print afișe de înaltă rezoluție.

Print afișe îți garantează expunerea brandului pe care îl deții pe căi variate, în totală concordanță cu interesele clienților și ale partenerilor tăi de afaceri.

Impact crescut pentru prezentările tale și târgurile de profil cu print afișe!

Poți folosi print afișe ca variantă sigură de a atrage atenția asupra afacerii tale și, în special, asupra produselor și serviciilor tale. Această metodă simplă de promovare se pretează oricărui tip de afacere, de la cafenele și librării până la terminale de aeroport și evenimente sportive. Folosește locuri alese strategic pentru amplasarea de print afișe și succesul tău va fi garantat!

Printarea afișelor se realizează într-o varietate largă de dimensiuni și îți permite să imprimi orice. De la imagini pentru clienți individuali și până la postere de mărimi impunătoare care pot fi plasate în spații închise sau în aer liber. Pentru print afișe avem două variante de imprimare: pentru indoor (imprimare dye) sau pentru outdoor (imprimare pe bază de ecosolvent).

Image module

Trimite-ne cererea ta de oferta

Trimite-ne cererea ta de oferta