Printurile de MARI dimensiuni – soluție eficientă pentru impact vizual sigur

Dacă ești in cautarea unor sisteme  publicitare outdoor sau indoor, căutarea ta s-a încheiat! Centru de Print îți propune o gamă variată de elemente de design pentru ca materialele tale publicitare să prindă viață. Printre ele puteți găsi banner outdoor, banner indoor, window graphics,rollup-uri, meshuri și multe altele.

Printurile de mari atrag atenția clienților tăi, garantat!

Secretul lor?

Culorile vibrante și dimensiunile impozante!!!

BANNER OUTDOOR

BANNER OUTDOOR

CEL MAI UTILIZAT ELEMENT DE PUBLICITATE PENTRU EXTERIOR. Este folosit pentru ușurința cu care manevrat, direct proporțional cu impactul pe care îl creează. Simplu și ușor, banner-ul outdoor poate fi agățat oriunde cu ajutorul capselor

AUTOCOLANT

AUTOCOLANT

Un instrument creativ pentru branduri a devenit printul autocolant. Stickerele sunt printre cele mai versatile și întâlnite produse astăzi. Un print autocolant este realizat pentru a fi rezistent la apă și la condiții meteo nefavorabile.

BANNER INDOOR

BANNER INDOOR

BANNERELE sunt cele mai utilizate elemente de publicitate pentru INTERIOR si EXTERIOR. La interior bannerul poate fi folosit pentru prezentarea unui eveniment (conferinta, concert), pentru prezentarea unui produs sau serviciu.

PANOURI DE INFORMARE

PANOURI DE INFORMARE

Panouri informative conform cerintelor Regio, Fonduri europene, Feadr, UE, Ministerul Dezvoltarii, POS, POSCEE. In functie de valoarea proiectului si de masura pentru care se aplica este necesara realizarea de panouri de informare cu privire la principalii indicatori tehnico economici ale investitiilor realizate din fonduri UE.

MESH

MESH

Mesh -ul reprezintă instrumentul ideal pentru promovarea publicității de dimensiuni mari și foarte mari. Aceste printuri stradale sunt perforate pentru a permite vântului să treacă prin ele. Perforațiile sunt realizate din turnarea materialului. Datorită acestui lucru, mesh -ul este preferat pentru a printa imagini la dimensiuni foarte mari, greutate pe care un banner nu ar putea-o susține.

AFISE

AFISE

Atragi atenția clienților tăi, garantat, cu print afișe A0! Secretul lor? Culorile vibrante și dimensiunile impozante. Cu cât este mai mare imaginea printată, cu atât va fi mai răsunător succesul printre clienții tăi. Print afișe A0 se pretează foarte bine pentru expunere outdoor sau în încăperi de mari dimensiuni. Ideal de folosit în supermarket-uri, terminale de aeroport, la evenimente sportive sau culturale, în baruri și restaurante.

ROLLUP

ROLLUP

Sistem expozițional potrivit atât indoor, cât și outdoor. Roll-Up-ul este prevăzut cu un sistem retractabil de tragere a printului în casetă, care asigură atât protecția printului cât și o portabilitate ridicată și un montaj ușor și rapid.

WINDOW GRAPHICS

WINDOW GRAPHICS

Window graphics sunt autocolante mai speciale, in sensul ca, spre deosebire de cele clasice, ele permit luminii sa treaca, ceea ce ingaduie transformarea in spatii publicitare si a acelor suprafete vitrate cum ar fi ferestrele, vitrinele, suprafetele din sticla, policarbonat sau acril.